-33%

WaxPro professzionális szőrtelenítő készlet

Professzionális gyantázás otthon

0,0 /5
Csúcs vállasztás
1 x
8.570Ft
darabja
2 x
6.855Ft
darabja
3 x
6.000Ft
darabja

Leírás

Könnyű és hatékony szőrtelenítés a saját fürdőszobájában

Otthoni használat
Különböző típusú gyantákhoz – a csomag tartalmazza a gyantát
Időt és pénzt takarít meg

A szépségszalonnal megegyező eredmények

Ha gyakran gyantáztat, akkor ez az ideális megoldás az Ön számára. A WaxPro szett segítségével otthonában kényelmesen elvégezheti a szőrtelenítést, és az eredmények ugyanolyanok lesznek, mint egy professzionális szalonban végzett szőrtelenítés után.

Takarítson meg időt és pénzt

A professzionális szőrtelenítés nemcsak drága, de időigényes is. A WaxPro készlettel ugyanazokat az eredményeket érheti el otthon, idő és pénz megtakarításával.

A teljes testre alkalmas

A WaxPro viasz az egész testen használható, még az érzékenyebb részeken is, mint pl. az arc és a bikinivonal. Ideális hátszőrtelenítésre is, férfiak is használhatják.

wax-pearl-heater

review-wax-pearl-heater

B
B****
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

Mindig szalonba jártam gyantáztatni, de aztán láttam ennek a terméknek a hirdetését, és gondoltam, kipróbálom. Azt kell mondanom, hogy le vagyok nyűgözve, mert nagyon könnyen használható, és az eredmény ugyanolyan, mint a szalonban. Azt is hallottam, hogy egyik szépségszalonban ezt használják – egy barátnőm mondta. Nos, akkor meggyőztem őt is, hogy vegyen egy ilyen készüléket 🙂

Az akár egy hónapig is tartó sima és gyengéd, szőrtelen bőrért!

image-Minden típusú gyantához

Minden típusú gyantához

A készülék használható a hozzá járó gyanta elfogyta után is. Csak vásároljon bármilyen gyantát a drogáriában, és olvassza fel ProWax melegítőben.

image-ÁLLÍTHATÓ HŐMÉRSÉKLET

ÁLLÍTHATÓ HŐMÉRSÉKLET

A készülék állítható hőmérsékletű a bőr érzékenységének megfelelően. FIGYELEM! Először mindig ellenőrizze a felmelegedett viasz hőmérsékletét egy kis bőrfelületen a kezén, hogy elkerülje az égési sérüléseket.

image-Egyszerű használat

Egyszerű használat

Melegítse fel a viaszt a készülékben a kívánt hőmérsékletre. Vigye fel a viaszt a szőrteleníteni kívánt területre (arc vagy test) a szőr növekedésének irányába. A leghatékonyabb hatás érdekében a lehűlt viaszt egy gyors mozdulattal távolítsa el a szőr növekedésével ellentétes irányba.

image-Mi van a csomagban?

Mi van a csomagban?

✓ 1 darab gyantamelegítő

✓ 10 darab fa spatula a felvitelhez

✓ 100 g gyanta

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WaxPro professzionális szőrtelenítő készlet” értékelése elsőként
A termék pontszáma

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.