-33%

Vezeték nélküli fejhallgató BoneBeat csontvezetéses technikával

Élvezze kedvenc zenéit a halláskárosodás félelme nélkül!

0,0 /5
Csúcs vállasztás
1 x
12.000Ft
darabja
2 x
9.600Ft
darabja
3 x
8.400Ft
darabja

Elfogyott

Leírás

Új generációs vezeték nélküli fülhallgató

Vezeték nélküli használat Bluetooth-on keresztül
Csonteveztéses technika
Kényelmes, stabil és vízálló

Csonteveztéses technika

A csontvezetéses technikának köszönhetően a hanghullámok az emberi koponya csontjain és a fülcsontok csontos labirintusán keresztül közvetlenül a hallóközpontba jutnak. Ez az előrehaladott technológia megakadályozza a halláskárosodást, és teljesen új szintre emeli a zenehallgatás élményét.

Rendkívül kényelmes, stabil és vízálló

A hagyományos fülhallgató folyamatosan kiesik füléből? A BoneBeat vezeték nélküli fülhallgató sokkal stabilabb, így sporttevékenységek során is a helyén marad. Ugyanakkor vízálló, így az izzadással járó, intenzív tevékenységek közben (futás, kerékpározás, stb…) is használhatja őket.

Kompatibilitás minden eszközzel

A fülhallgató 5.0 Bluetooth kapcsolaton keresztül működik, így bármely, ezt a technológiát támogató eszközhöz csatlakoztatható. Ezentúl minden zenét és minden hívást vezeték nélkül élvezhet.

waterproof-earpods

review-waterproof-earpods

B
B****
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

“Že nekaj časa sem si želela kupiti te slušalke in zdaj jih končno imam! Meni so vrhunkse, ful so lahke, ne padajo z ušes in ne motijo, zvok je pa izjemno kakovosten. Delujejo brezhibno in baterija zdrži dolgo. Skratka super🤩”

Kitűnő hangminőség

image-Higiénia mindenek előtt

Higiénia mindenek előtt

Biztosan észrevette, hogy a hagyományos fülhallgatókra bizonyos idejű használat után elkezd lerakódni a fülzsír. A BoneBeat fülhallgató sokkal higiénikusabb használatot biztosít, mivel nem közvetlenül a fülben hordandó.

image-Hatósugár 10 méterig

Hatósugár 10 méterig

Az egyszerű, egygombos kezelés és a Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi, hogy akár 10 m távolságból is élvezhesse a hívásokat vagy zenét vezeték nélkül.

image-Tiszta hang, nagyobb biztonság

Tiszta hang, nagyobb biztonság

A legújabb csonvezetéses technika kiváló hangminőséget biztosít, miközben a környezetből származó hangokat továbbra is hallani fogja, így vezetés vagy kerékpározás közben is biztonsággal használhatja.

image-Mi van a csomagban?

Mi van a csomagban?

✓ 1x BoneBeat vezeték nélküli fejhallgató

✓ 1x USB töltőkábel

Értékelések

  Balázs H**
  5 / 5
  13.10.2021
  Szuper minőség az árát tekintve. Nagyon meglepődtem. A szállítás is rendkívül gyors volt, elégedett vagyok mind a termékkel, mind a szolgáltatással.
  Vezeték nélküli fejhallgató BoneBeat csontvezetéses technikával photo review
  AniKó C**
  5 / 5
  13.10.2021
  Régóta szerettem volna ilyen fülhallgatót, de mindegyik nagyon drága. Aztán megtaláltam ezt az üzletet, és gondoltam, kipróbálom. Az ára miatt nem tudtam, mire számítsak, de azt kell mondanom, hogy rendkívül elégedett vagyok. Remekül működik, jó a hang, az akkumulátor sokáig bírja, pont, amilyet kerestem, az ára pedig nagyon megfizethető.
  Vezeték nélküli fejhallgató BoneBeat csontvezetéses technikával photo review
  Ferenc Z**
  5 / 5
  13.10.2021
  Gyakorlatilag az egyetlen fülhallgató, amit sportolás közben használhatok. Futás, kerékpározás és fitness közben is működik. Minden más fejhallgató kiesik a fülemből, de ez a helyén marad, és nem kell megállás nélkül igazgatni. A hangzás kiváló, nem érzékeny az izzadságra, csak dícsérni tudom, tényleg.
  Vezeték nélküli fejhallgató BoneBeat csontvezetéses technikával photo review
  ibolya U**
  5 / 5
  13.10.2021
  A legjobb fülhallgató, tényleg! Teljesen más érzés, semmi nem zavar, és a hang kiváló. Nem gondoltam volna, hogy a hang ilyen jó lesz, csak mert nem a fülbe helyezendő, de úgy tűnik, hogy ez a csontvezetéses technológia valóban működik. Érdekes.
  Vezeték nélküli fejhallgató BoneBeat csontvezetéses technikával photo review
Mondd el a véleményed
A termék pontszáma

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.