Titanic “LEGO” építőkocka szett

Építsd meg a legendás Titanic hajót kockákból!

5,0 /5
Csúcs vállasztás
1 x
13.685Ft
darabja
2 x
10.950Ft
darabja
3 x
9.580Ft
darabja

Elfogyott

Leírás

image-Titanic építőkocka szett

Ideális szórakozás az egész családnak

Ideális szórakozás gyerekeknek és felnőtteknek
Kompatibilis a és a Megablocks márkákkal
A készlet 1860 darabot tartalmaz

Titanic 1860 kockából

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra, és építsen egy Titanic hajót 1860 különálló kockából!

Az egész család számára

A Titanic összeszerelése szórakoztató tevékenység az egész család számára, ahol csapatként felépíthet egy legendás hajót, amely a 20. században első és egyetlen útjára indult az óceánon.

Pontos utasítások

A csomag részletes útmutatót is tartalmaz, amely segít az egyes részek zökkenőmentes összeállításában, hogy egy csodálatos végterméket kapjon.

titanic-building-set

review-titanic-building-set

B
B****
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

Ez egy családi projekt volt. Napokig ültünk együtt, összeraktuk a Titanicot, és nagyon jól éreztük magunkat. Rég nem töltöttünk együtt ilyen intenzív szabadidőt. Az építőkocka – Titanic csapatmunka eredménye, és amikor végre elkészültünk vele, mindannyian nagyon boldogok voltunk. Az utasítások nagyszerűek és nagyon pontosak, némi idővel és türelemmel minden lehetséges! : =)

A Titanic csodálatos rekonstrukciója kockákból

image-Tartós anyag

Tartós anyag

A kockák rendkívül tartós ABS anyagból készültek, így az építőkockákból készült Titanicot egyetlen jéghegy sem lesz képes elpusztítani.

image-Kognitív képességek fejlesztése

Kognitív képességek fejlesztése

A kockák összeszerelése ideális a 8 évnél idősebb gyermekek számára, mivel elősegíti a gyermek kognitív képességeinek és koordinációjának fejlesztését.

image-Tökéletes ajándékötlet

Tökéletes ajándékötlet

Születésnapi vagy karácsonyi ajándékötleteket keres? Titatic építőkockák, ideális ötlet gyerekeknek és felnőtteknek, fiúknak és lányoknak!

image-Mi van a csomagban?

Mi van a csomagban?

✓ 1x Titanic építőkocka szett útmutatókkal

Titanic “LEGO” építőkocka szett termékről 5 értékelés

  Tamás O**
  5 / 5
  14.01.2022
  Nagyon elégedett vagyok, még folyamatban van az összerakás
  Titanic
  Zsolt P**
  5 / 5
  14.01.2022
  Amikor a fiammal Lego kockákat raktunk össze, eszembe jutott a gyerekkorom. Több mint 35 éve nem játszottam építőkockákkal, és nagyon szórakoztató volt. A fiú is élvezte. Amikor összeállítottuk az egész Titanicot, mindketten nagyon büszkék voltunk, hiszen ez nagy kihívás volt
  Titanic
  Ildikó K**
  5 / 5
  14.01.2022
  Reeeeeengeteg kocka van a csomagban, de utasítások is vannak hozzá, így nincs probléma 😃 Fiam és férjem néhány nap alatt összerakták, én inkább csak figyeltem, és szerintem nagyon jól szórakoztak közben. A Lego kocka számomra olyan örökzöld játék, amely soha nem megy ki a divatból.
  Titanic
  János G**
  5 / 5
  14.01.2022
  Ajándékba vettem a fiamnak, és nagyon örül! Főleg, hogy szereti a Titanic című filmet, és amint kinyitotta az ajándékot, nekilátott az összerakásának. Azt mondja, egyedül akarja összerakni, hátha sikerül 😃
  Titanic
  Zoltánné M**
  5 / 5
  14.01.2022
  Örülök, hogy megvettem, a Titanic összeszerelése összekötötte az egész családot, és néhány napra elfelejtettük a számítógépeket és a telefonokat. A végtermék gyönyörű, és a nappaliban ki van állítva 😊
  Titanic
Mondd el a véleményed
A termék pontszáma

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.