-50%

GlamNails Poly Gel szett

A Poly gel különösen tartós, így gyönyörű körmeit akár 14 napig is élvezheti. A Poly gelt körömreszelővel és körömlakklemosóval távolíthatja el, hogy körmei készen álljanak az új zselé felvitelére.

4,8 /5
Csúcs vállasztás
1 x
7.990Ft
darabja
2 x
6.390Ft
darabja
3 x
5.595Ft
darabja

Leírás

A GlamNails szett egyedülálló megoldást biztosít mindazok számára, akik szép és ápolt körmöket szeretnének egyetlen lépésben. A Poly körömzselé könnyen használható, így tökéletes körmöket készíthet csupán néhány mozdulattal. A Poly gel finom, rózsaszín színű, azonban kedvenc színével átlakkozhatja. A GlamNails zselés körömszett tartalmazza a Poly gel zselét, 30 darab különböző méretű műanyag sablont, poly gel folyadékot, ecsetet a felvitelhez és UV lámpát.

 

Használati útmutató:

1. A Poly gel-t vigye fel a sablon belső felére a poly gel folyadékkal higítva, hogy a sűrű massza szebben, könnyebben eldolgozhatóvá váljon.
2. A Poly gel-t az ecsettel oszlassa el egyenletesen a sablonon.
3. A sablont illessze a körmére, majd a szabadon maradt rész alsó felén igazítsa el a zselét, hogy szebb, simább felületet kapjon száradás után.
4. A körmeit ezután tegye az UV lámpa alá, amíg a zselé meg nem szilárdul. (Körülbelül 4x 30 másodperc)
5. A műanyag sablonokat óvatosan távolítsa el.
6. A zselés körmöket formázza körömreszelő segítségével, majd ezután lakkozhatja ízlése szerint.

 

GlamNails Poly Gel szett termékről 4 értékelés

  A**
  5 / 5
  26.08.2021
  Szeretek időt szakítani magamra és megcsinálni a körmeimet. Nagyon jó, hogy a gél semleges, és a saját lakkomat kenhetem rá, sőt, rajzolhatok rá valamit! Tökéletes szett minden nőnek, aki szeret kreatívkodni 😊
  GlamNails Poly Gel szett photo review
  M***
  4 / 5
  11.08.2021
  Még soha nem csináltam magamnak gél körmöket, és nem voltam egészen biztos benne, hogy menni fog, de nagyon egyszerű! Néha színes körömlakkot is rákenek, de egyébként a gél színe lágy rózsaszín és természetes, tök gyönyörű!
  GlamNails Poly Gel szett photo review
  T*******
  5 / 5
  28.07.2021
  Nagyon jó szett, egy kettőre megcsinálom a körmeimet, már megszoktam és nagyon gyorsan megy. A gél nagyon tartós, általában három hetente csinálom, és nagyszerű, hogy nem kell időpontra várnom a szalonban. És még olcsó is 😊
  GlamNails Poly Gel szett photo review
  D*****
  5 / 5
  22.05.2021
  Ezt a készletet egy barátnőm ajánlotta, mindig gyönyörű körmei vannak, és megkérdeztem tőle, hol csináltatja. Nem hittem el, hogy ő maga készíti őket a Glamnails készlettel. Meg is rendeltem, és alig várom, hogy kipróbálhassam! 😍
  GlamNails Poly Gel szett photo review
Mondd el a véleményed
A termék pontszáma

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.