-71%

MINICOOLER Hordozható légkondicionáló a levegő hűtésére, tisztítására és párásítására

A Mini Cooler hordozható ventilátor egy praktikus kiegészítő otthona, vagy irodája számára, amely kellemesen hűvös levegőt biztosít még a legforróbb nyári napokon is.

5,0 /5
Csúcs vállasztás
1 x
9.990Ft
darabja
2 x
7.990Ft
darabja
3 x
6.995Ft
darabja

Elfogyott

Leírás

1. Hűti, tisztítja és párásítja a levegőt
A Mini Cooler egy speciális tartályban lévő vízszűrővel működik, amibe a hideg vizet vagy jeget kell önteni. A Mini Cooler a szűrő segítségével lehűti a környező meleg levegőt, és kellemes hideg szellővé alakítja.

2. Elemmel működik
Mivel a Mini Cooler akkumulátorral működik, bárhová magával viheti, hogy mindig kellemesen hűvös levegőt biztosítson magának. Használhatja otthon, az irodában vagy bármely más zárt térben.

3. Egyszerű tisztítás
Egyszerűen vegye le a szűrőt a készülékről, és mossa el hideg vízzel. Körülbelül fél év használat után cserélje ki egy újra.

4. Az áramlás irányának és intenzitásának szabályozási lehetősége
A Mini Cooler lehetővé teszi a levegő áramlásirányának szabályozását fel, illetve le irányba, valamint a hűtési intenzitás szintjét is beállíthatja

 

 

A hordozható Mini Cooler ventilátor amellett, hogy légkondicionálóként működik, amely lehűti a közvetlen környezetében a meleg levegőt, a beltéri szűrő tisztítja is a levegőt, mivel kiszűri a finom részecskéket, és friss, tisztított levegőt juttat a környezetébe.

 

MINICOOLER Hordozható légkondicionáló a levegő hűtésére, tisztítására és párásítására termékről 4 értékelés

  U****
  5 / 5
  22.07.2021
  Éjjel szoktam bekapcsolni, mert nem szeretem a hagyományos légkondicionálókat. Ezen állítható a levegőfújás iránya, és ez nagyszerű, mert a rendes AC túl erős az arcüregeimnek, és nem szeretem, ha a fejembe fúj. Még a legalacsonyabb fújási intenzitással is remekül működik, nem is gondolná az ember, hogy egy ilyen kicsi klíma ennyire hatásos lehet.
  MINICOOLER Hordozható légkondicionáló a levegő hűtésére, tisztítására és párásítására photo review
  O****
  5 / 5
  22.07.2021
  Ideális megoldás, ha nincs légkondicionáló az autóban. Kettőt vettünk, így egy van a sofőrnek, egy pedig az anyósülésnek. Remekül működik, akárcsak a valódi klíma. Hébe-hóba öntesz bele vizet, és ennyi
  P****
  5 / 5
  22.07.2021
  Én mindig magammal hurcolom, a hálószobából a konyhába, a konyhából a nappaliba, a nappaliból az autóba, egyszóval nyáron hozzám tartozik 😊 Az akkumulátor sokáig bírja, általában éjszaka feltöltöm és egész nap használom. Király!
  MINICOOLER Hordozható légkondicionáló a levegő hűtésére, tisztítására és párásítására photo review
  S*****
  5 / 5
  22.07.2021
  Remekül működik, ha valahol a közelben van, nincs szükség légkondicionálóra vagy ventilátorra, és sokkal kevesebb energiát fogyaszt. Azt kell mondanom, hogy nagyon elégedett vagyok, és még jól is néz ki 😊
  MINICOOLER Hordozható légkondicionáló a levegő hűtésére, tisztítására és párásítására photo review
Mondd el a véleményed
A termék pontszáma

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.