-40%

SportFlex masszázspisztoly – Massage Gun

A masszázspisztoly a sport és a masszázs legújabb forradalma. Segít az izmok és a mély csomók ellazításában, amelyeket a szokásos masszázshengerekkel nem lehet eltávolítani.

4,2 /5
Csúcs vállasztás
1 x
23.990Ft
darabja
2 x
19.190Ft
darabja
3 x
16.795Ft
darabja

Leírás

Hat üzemmód
A SportFlex masszázspisztoly hat különböző sebességet és intenzitást biztosít, lehetővé téve ezzel az izmok ellazítását és a csomók eltávolítását.

Izom és csomó relaxáció
A SportFlex masszázspisztoly rezgéseivel mélyen eljut az izomszövetbe, így ellazítja a legkisebb izmokat és csomókat is.

Az izmok regenerálása edzés után
A SportFlex-et a sport utáni gyorsabb izomregenerációhoz is felhasználhatja, és így elkerülheti az izomfájdalmakat, amelyek a tejsav felhalmozódása miatt fellépő intenzívebb testmozgás során jelentkeznek.

Alternatívája a rendes masszázsnak
Használhatja a masszázspisztolyt a szokásos pihentető masszázs alternatívájaként egy hosszú és fárasztó nap után.

Növeli a test rugalmasságát és hajlékonyságát
Kutatások és tanulmányok kimutatták, hogy a rezgéstechnika pozitív hatással van az izomerőre és a csontsűrűségre idős- és serdülőkorúakban egyaránt.

Értékelések

  K**** **
  5 / 5
  26.10.2021
  Több terméket is vásároltam már Önöktől, és minden alkalommal rácsodálkozom, hogy mennyire jól működnek. Ez a masszázs eszköz is felülmúlta az elvárásaimat. Örömmel vásárolok mást is önöktől!
  SportFlex masszázspisztoly - Massage Gun photo review
  L**** **
  5 / 5
  26.10.2021
  Volt hasonló készülékem, amit sokkal drágábban vettem, és fél év után elromlott. Aztán vettem egy olcsóbbat, és úgy tűnik, sokkal jobb minőségű, mert már majdnem két éve megvan, és gond nélkül működik. Igazán boldog vagyok!
  SportFlex masszázspisztoly - Massage Gun photo review
  P***** **
  5 / 5
  26.10.2021
  Profi sportoló vagyok, hatszor egy héten intenzív edzéseket folytatok, és gyakran vannak lábgörcseim (focizom). Megvettem ezt a masszázs eszközt, és rendkívül elégedett vagyok. Naponta körülbelül 15 percet szánok a lábam izmainak ellazítására, és azóta lényegesen kevesebbet görcsölök.
  SportFlex masszázspisztoly - Massage Gun photo review
  A***** **
  5 / 5
  26.10.2021
  Körülbelül egy éve vettem ezt a készüléket, és legalább hetente háromszor használom. Hibátlanul működik, és kiválóan alkalmas csomók eltávolítására, nagyon szeretem a hátamon használni. Nem kell minden alkalommal fizetnem a masszázsért. Örömmel ajánlom ezt a terméket!
  SportFlex masszázspisztoly - Massage Gun photo review
Mondd el a véleményed
A termék pontszáma

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.